DESIGNED IN BELGIUM

LEER MEER
de domotica van morgen

Verzeker uw succes

Bij DOMESTIA zijn we ervan overtuigd dat ervaring met domotica een aanzienlijke toegevoegde waarde is voor elke elektricien!

Het sleutelwoord bij Domestia is altijd “toegankelijkheid” geweest, zowel wat betreft de prijs als wat betreft het gebruiks- en programmeergemak.

Bij Domestia

Wij bieden cursussen aan op ons hoofdkantoor in een speciaal hiervoor ontworpen ruimte.

In scholen

Wij bieden opleidingen aan in gespecialiseerde scholen.

Voor onze wederverkopers

Presentaties van onze verschillende producten om een smart home-installatie aan te bieden, te herkennen en te verkopen .

Er zal binnenkort videomateriaal beschikbaar zijn.

Waarom een cursus Domestia volgen ?​

U leert onze producten gebruiken en plaatsen, maar zult ook de functies en kenmerken ervan ontdekken.

Een cursus over de domoticaproducten van Domestia kan u gespecialiseerde kennis en vaardigheden verschaffen op het gebied van domotica, die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw carrière of het starten van een nieuwe carrière op dit gebied.

Domotica is een gebied dat voortdurend in ontwikkeling is en waarin regelmatig nieuwe technologieën en producten verschijnen. Door een cursus over Domestia-producten te volgen, blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zodat u toonaangevend in uw vakgebied kunt blijven.

 

U leert onze verschillende instrumenten kennen. Om succesvol een product te verkopen moet u het eerst goed kennen, de doelgroep bepalen en een goede verkoop- en communicatiestrategie kiezen.

Neem contact op met ons team

U wilt meer informatie ontvangen over onze opleidingen? U heeft een vraag of opmerking;
Scroll naar boven