DESIGNED IN BELGIUM

Meer dan een merk
een concept

Domestia
domotica binnen handbereik

Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten en -diensten tegen betaalbare prijzen, met een focus op innovatie en dienstverlening. Op die manier ligt het beheer van uw huis in uw handen.

Geschiedenis

Het bedrijf D-Tech Electronic werd in 2004 opgericht en creëerde in 2006 het merk Domestia.

WAT we doen

Wij ontwikkelen zelf onze producten en leveren deze aan onze wederverkopers.

technologie

Onze producten worden intern door onze ontwikkelaars ontworpen.

De producten van Domestia worden uitgedacht en geassembleerd in België.

Ons doel

Domestia spant zich in om domoticasystemen aan te bieden die efficiënt, betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn. Daarnaast is ons aanbod 100% ONTWORPEN IN BELGIË.

Onze WAARDEN

Lokaal

Als er één ding belangrijk is voor ons, dan is het wel de nabijheid van al onze partners. U wordt gedurende onze samenwerking ondersteund.

Domotica is een nieuwe technologie, de sector groeit snel en ontwikkelt zich voortdurend. Ons team zorgt ervoor dat de producten die wij u leveren voldoen aan uw vraag en aan de huidige ontwikkelingen op de markt.

Op maat

U bent uniek en daarom zijn uw projecten dat ook. Daarom vinden wij een goede communicatie met onze partners erg belangrijk. Het stelt ons in staat om uw verwachtingen beter te begrijpen, waardoor we u die producten kunnen aanbieden die het beste bij u passen.

DOMESTIA biedt

Onze installaties zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Dankzij onze intern ontwikkelde apps kunt u het systeem op eenvoudige wijze bedienen met de apparaten die u al gewend bent om te gebruiken, zoals bijvoorbeeld uw smartphone. Domestia-producten zijn intuïtief en zo ontworpen dat het systeem binnen handbereik is van elke gebruiker.

Een basisinstallatie van Domestia biedt al een groot aantal geïntegreerde functies die u meer comfort zullen bieden en u dagelijks tijd zullen besparen.

Elke installatie kan op een later moment worden uitgebreid dankzij de toevoeging van modulaire functies om onder andere de verlichting te regelen of de rolluiken te bedienen.

Bovendien worden onze systemen regelmatig bijgewerkt. 

Met een domoticasysteem heeft u meer controle over uw energieverbruik. Een efficiënter energiebeheer zal resulteren in lagere energierekeningen.

Een domoticasysteem is niet alleen efficiënt, het maakt uw leven ook gemakkelijker.

U kunt bijvoorbeeld uw dagelijkse handelingen automatiseren, een aangename sfeer creëren in huis, scenario’s maken voor specifieke evenementen …

Ook hoeft u zich niet langer zorgen te maken als u weggaat: als u bijvoorbeeld vergeten bent om een lamp uit te doen, is dat geen probleem meer.

Daarnaast is de beveiliging van uw huis onder controle. Met name dankzij de “inbraak”-scenario’s die u kunt creëren.

We helpen installateurs, architecten en ingenieursbureaus bij de realisatie van projecten op maat.

Home Connect

Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app

Scroll naar boven