ONS NIEUWS
CORONAMAATREGELEN (Covid-19)
05-05-2021
Rekening houdend met de huidige sanitaire situatie, zijn al de commerciële afspraken telefonisch vastteleggen op het volgend nummer : 04/372-07-16 (tot 08 mei)

Voor uw herinnering worden al de door u naar sales@domestia.be verstuurde bestellingen behandeld. 

Voor al uw andere vragen, aarzel niet om ons naar support@domestia.be te schrijven.
Domestia is vanaf nu compatibel met Alexa van Amazon!
28-04-2021
(Voor uw herinnering bestaat de versie van de app Alexa nog niet in het nederlands, daarom zult u de instructies voor het gebruik van de engelse versie krijgen)

Zit er al een DME-LAN-002 kaart in uw installatie, dan kunt u die met een vocale assistent besturen ; naast de compatibilieit met Google Home, kunt u voortaan ook uw eigen installatie met Alexa controleren ! 

Uw systeem is nog nooit zo éénvoudig beheerd geweest : met uw stem vraagt u Alexa de rolluiken te sluiten, de lichtpunten aantedoen, uw verwarming  aantepassen of uw SmartTV aantezetten. 

U kunt zelfs uw eigen scenario’s creëren op basis van uitdrukkingen zoals :  « Alexa, goeiemorgen » ; zo gaan uw rolluiken omhoog, uw kamersverlichting wordt tot 50% gedimd, de verwarming van uw badkamer wordt op 22 graden geregeld en Alexa geeft u het weer van de dag.  

Nog niets is zo makkelijk geweest te installeren en gebruiken ! 

Download hier onze gebruikershandleiding
Vrolijke Paasfeesten en kantoorsluiting
01-04-2021
De hele ploeg van Domestia wenst u Vrolijke Paasfeesten !

Onze kantoren zullen vanaf 5 april tot 9 april (inbegrepen) gesloten zijn.Nochtans zullen al de bestellingen die u naar sales@domestia.be (enkel naar dit adres !) verstuurt door onze wachtdienst behandeld worden. Onze Supportdienst blijft echter onbeschikbaar.

Let op : naar aanleiding van de laatste Covid toe te passen maatregelen zullen onze kantoren vanaf maandag 12 april voor externe bezoekers dichtblijven. Voor al uw vragen, blijven we uiteraard telefonisch : 04/372-07-16 zoals per e-mail : support@domestia.be beschikbaar !
Prettige eindejaarfeesten en sluiting van de kantoren
15-12-2020
Het hele Domestia-team wenst u een prettige vakantie! Ondanks dit bijzondere jaar zijn we trots dat we mooie prestaties hebben blijven realiseren! We zijn er zeker van dat 2021 meer vreugdevol zal zijn, en we kijken uit naar de projecten die ons te wachten staan.

We willen u er ook aan herinneren dat we vanaf 21 december tot 1 januari onze jaarlijkse vakantie nemen. Wij uiteraard altijd ter beschikking om uw bestellingen te leveren tot 31/12!

We wensen u reeds Gelukkig Nieuwjaar 2021!
Onze diensten beschikbaar op afstand!
14-12-2020
De gezondheidscrisis die we doormaken mag onze steun, reactievermogen en de diensten die we aanbieden niet veranderen! Om uw begeleiding te verzekeren, u van hulp te zijn en u te adviseren hebben we nieuwe oplossingen moeten vinden. Zo kunnen we de diensten die u al kenden blijven garanderen!

Wij blijven u daarom begeleiden en adviseren via videoconferenties en telefoon. Ons team zorgt voor :

- Commerciële afspraakplanning

- Studies en projecten

- Technisch advies, we helpen u op de best mogelijke manier dankzij praktische raagdgeving en tutorials

- Afstandsonderwijs

- Elk verzoek om informatie

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we blijven volledig beschikbaar voor u!
Onze nieuwe HOME CONNECT © Domestia-applicatie!
05-10-2020
We hebben het je beloofd! het is er: onze nieuwe HOME CONNECT © Domestia-applicatie!

Een applicatie richtte zich resoluut op een totale controle over de autonomie van uw woning.

Compatibel met Android en iOS, biedt uw verbonden huis u uitgebreide mogelijkheden voor uw beheer op afstand.

Dankzij

- een vereenvoudigde interface en zijn navigatie,

- een realtime weergave thuis alsof u er zelf bij bent,

- een notificatiesysteem dat u waarschuwt in geval van onverwacht gebruik van uw installatie,

u profiteert van een intelligent en geruststellend beheer van uw huis.

Wacht niet langer en download het meteen! Domestia is nu nog meer binnen handbereik!

 

Google Play : Domestia Home Connect

iOS: Domestia Home Connect

Video presentatie
Deze zomer zet Domestia haar nieuwste producten in de kijker!
16-07-2020

Meer dan wat dan ook willen we onze laatste innovatie een prominente plaats geven: de module met 8 uitgangen met een LCD-scherm en een geïntegreerde wifi die bedoeld is om het programmeren van uw installaties te vergemakkelijken!

Van 15 juli 2020 tot 31 augustus 2020 organiseren we een promotie voor onze twee nieuwe referenties: DMC-008-001 en DKS-008-001.

Bij aankoop van twee DMC-008-001 en / of DKS-008-001 modules profiteert u van een uitzonderlijke korting van 10% op de brutoprijs (naast uw gebruikelijke korting). U bestelt naar keuze: 2 x DMC-008-001, 2 x DKS-008-001 of 1 x DMC-008-001 + 1 x DKS-008-001 en u profiteert direct van deze korting!

Profiteer van dit aanbod en ontdek de vele voordelen van deze module met 8 uitgangen die prestatie en technologie combineert!

Uitgerust met 8 relaisuitgangen, kan hij alleen werken in "master" of "slave" modus vanaf een andere kaart via zijn RS485-poort, met een maximum van 48 relaisuitgangen in een basisinstallatie en 192 uitgangen in een geavanceerde installatie.

Het heeft ook 12 digitale ingangen die individueel kunnen worden geconfigureerd volgens de behoeften van de installatie of voor stand-alone gebruik.

Een enkele besturingsbus die nu verschillende functies ondersteunt, zoals stopcontacten, verlichting, rolluiken, allemaal op dezelfde module!

Onze nieuwe module is ontworpen om een ​​complete en optimale gebruikerservaring te bieden. Door de compacte en ergonomische koffer bespaart u bijvoorbeeld veel ruimte. Het LCD-scherm dat direct op de module is geplaatst, biedt een grote autonomie in gebruik.

We innoveren ook op het gebied van programmeren.

Er zijn nu 2 soorten programmering mogelijk:

- Met de 6 knoppen en vergezeld van het LCD-scherm,
- door rechtstreeks via WiFi verbinding te maken via onze Home Manager © programmeertoepassing met elke smartphone, pc of tablet (beschikbaar in de Apple Store, Google Play en Windows).

Significante voordelen

Deze module heeft de volgende voordelen:

- Aanzienlijke ruimtebesparing dankzij het kleinere en geoptimaliseerde formaat;
- Eenvoudig programmeren via het LCD-scherm;
- Meer flexibiliteit bij het programmeren van drukknoppen;
- WiFi-toegang om verbinding te maken met onze Home Manager © -applicatie;
- Enkele commandobus voor het beheer van gemengde functies (verlichting, rolluiken, stopcontacten, enz.);
- Scenario management;
- Uitgebreid groepsbeheer met meer functionaliteit;
- Lang indrukken beheer als 2e functie van een drukknop (alles, groep, ...).


Dankzij deze campagne ondersteunen wij u bij het organiseren van uw toekomstige projecten door de nieuwe 8-uitgangen module nog toegankelijker te maken.

Met dit nieuwe product maakt Domestia uw leven gemakkelijker tijdens de inbedrijfstelling en biedt het uw klanten een unieke, vervulde en vloeiende gebruikerservaring. Een beetje lichtheid en vreugde in deze specifieke periode!
Domestia biedt online trainingen
26-05-2020
Nu het leven geleidelijk zijn gang hervat, kondigen we graag de gedeeltelijke heropening van onze kantoren aan! Tijdens de opsluiting hebben we niet op onze lauweren gelegen, ontdek alles wat we hebben bedacht voor het herstel!


Online trainingenOns sleutelwoord is altijd "toegankelijkheid" geweest, om u kwaliteitsproducten te bieden tegen een betaalbare prijs.

Vandaag willen we meer dan ooit in nauw contact staan ​​met onze klanten.

Om onze veiligheid voor iedereen te garanderen en de maatregelen met betrekking tot coronavirus te respecteren, bieden we online training aan.

Ontdek onze formules die speciaal zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen om de continuïteit van uw projecten tijdens deze periode te verzekeren!

GRATIS bij eenvoudige registratie!

 
Voordelen van deze online trainingen:

 • U ontdekt of herontdekt ons assortiment

• U maakt kennis met onze verschillende mogelijkheden voor het programmeren en beheren van een basis en aangesloten installatie

• U integreert alle voordelen van onze producten, van bedrading tot programmeren

• U verbetert uw gebruik van onze producten

• U blijft uw verschillende projecten plannen en uw klanten perfect begeleiden op basis van hun specifieke behoeften, terwijl u de regels van fysieke afstand garandeert

 

Ontdek onze formules hier: http://domestia.be/nl/domestia-academy
Coronavirus
13-03-2020
Beste klanten, beste partners,
 

Onze hoogste prioriteit op dit moment is om te doen wat nodig is om deel te nemen aan de collectieve inspanning om de verspreiding van COVID-19 te beperken.
 

Om dit te bereiken past Domestia zich aan om de maximale veiligheid en gezondheid te garanderen voor zowel haar medewerkers als haar klanten.
 

Na uitzonderlijke maatregelen van de autoriteiten is de toegang tot onze kantoren tot nader order uitzonderlijk gesloten.
 

Wel hebben we van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur een hotline opgezet om technische service te verlenen. Alle verzoeken moeten per e-mail worden doorgegeven aan support@domestia.be of telefonisch op 04/372 07 16. We zullen onze klanten op dezelfde manier blijven bedienen, met gebruikmaking van de flexibiliteit van onze gebruikelijke distributienetwerken.
 

Wij leveren uw bestellingen een keer per week via sales@domestia.be. We vragen om de bestellingen zoveel mogelijk te groeperen om het aantal levertijden en dus contacten te minimaliseren.

Bovendien werken al onze logistieke medewerkers onder strikte hygiëneprocedures en mag, met uitzondering van de mensen die daar werken, niemand ons pand binnenkomen. We benadrukken dat het virus via mensen wordt verspreid, niet via producten of verpakkingsmaterialen.
 

We moeten absoluut de geldende veiligheids- en gezondheidsregels respecteren. Daarom is het verwijderen van uw materiaal in onze kantoren niet toegestaan.
 

Uiteraard staan wij, zoals altijd, tot uw beschikking voor al uw vragen.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u binnenkort weer te zien. Zorg ondertussen voor jezelf en je familie en wees voorzichtig.
2020: het succesverhaal gaat verder!
08-01-2020
Zoals elk jaar sturen we je vanaf de prestigieuze CES-show in Las Vegas al onze beste wensen voor 2020!

 

Tussen de release van onze intelligente relaismodule 8 circuits DMC-008-001 en boekhouding met Google Home, waarmee u uw installatie met één stem kunt beheren, was 2019 een zeer succesvol jaar voor Domestia.

 

In 2020 zetten we ons momentum voort en wenden we ons tot producten met nog meer aangepaste en levendige connectiviteit. Dit jaar wordt de komst van een nieuwe technologie geïntroduceerd die een revolutie teweeg zal brengen in uw domotica-ervaring, evenals functionaliteiten en boekhouding met producten waar veel vraag naar is bij het grote publiek.

 

2020 zal ook rijmen met "gebruikers". Met de wens om tools en diensten aan te bieden die zijn ontworpen voor beter gebruik aan onze klanten, beginnen we onze goede voornemens. Het ultieme doel: hun leven nog gemakkelijker maken.

 

Hier is iets wat onze klanten en toekomstige installatieklanten zal verrassen met eenvoudig te gebruiken, toegankelijke en volledig verbonden producten, op verzoek van de markt.

 

Voor meer informatie blijven we tot uw beschikking per e-mail op info@domestia.be of telefonisch op +32 4 372 07 16.
Domestia is nu compatibel met Google Home!
16-10-2019
Ben je een liefhebber van domotica? Weet dat je met Domestia en Google Home nu je hele installatie via spraak kunt bedienen vanuit een eenvoudig klein vakje en je hele huis kunt bedienen.

We wachtten ongeduldig op dit voorschot. Het is nu mogelijk!

Met uw liefste stem of haast kunt u uw Domestia-installatie volledig bedienen met spraakherkenning van Google Home.

Het is bijvoorbeeld niet nodig om urenlang uw smartphone te zoeken onder de kussens van de bank om de airconditioning te activeren of de jaloezieën van uw installatie te verlagen.

Een woord, een gebaar, Google Home en Domestia doen de rest.

Wat is Google Home?

Google Home is een familie van verbonden luidsprekers die zijn gekoppeld aan een slimme persoonlijke assistent. Ze zijn uitgerust met een luidspreker en 1 tot 6 microfoons, afhankelijk van het model, waardoor de apparaten kunnen reageren op de spraakopdrachten van gebruikers.

Hoe werkt Domestia met Google Home?

Beheer, organiseer en beheer uw domoticasysteem vanuit een enkele interface (de Google Home-app werkt als een afstandsbediening die compatibel is met verbonden apparaten van grote merken).

Google Home, nu compatibel met Domestia, belooft meer complementariteit en flexibiliteit in uw verbonden installatie ...

Deze compatibiliteit biedt vele voordelen: gebruiksgemak en tijdwinst. Dankzij Google Home kunt u bijvoorbeeld, naast uw domoticasysteem, andere apparaten configureren. Stel je voor dat je Domestia domotica in een deel van je huis installeert; terwijl u op de vloer bent, hebt u alleen aangesloten lampen en nu kunt u uw huis (domotica en aangesloten lampen) in- of uitschakelen met een eenvoudig gesproken verzoek.

U installeert Google Home om over een tijdje Domestia huisautomatisering aan te sturen. De te volgen procedure is eenvoudig en snel, twee configuratiemanipulaties:

1. Stel uw Google Home in met de Google Home-app.
2. Koppel in de app uw Google- en Domestia-accounts.

Dan wordt het kinderspel: een eenvoudig verzoek "OK, Google zet de woonkamer op 50%", en u zit op uw bank!

U moet eerst een bijkomende besturingseenheid Unit (DME-LAN-002) in uw faciliteit hebben. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw installateur.

Bij Domestia kondigen we met trots deze nieuwe functie aan en we twijfelen niet aan het grote succes dat een dergelijke doorbraak zal winnen voor ons steeds groter wordende aantal klanten!
Domestia, de kunst van het trainen.
24-09-2019

Bij Domestia geloven we dat de sleutel tot succes ligt in leren.
Dit is een van de redenen waarom we ons bij de faculteit aansluiten om in praktijk te brengen wat er in de klas te zien is.

We investeren veel van onze tijd in training om de technici van morgen de tools te geven die ze nodig hebben om te werken in de wereld van werk.


Het doel van onze training

Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden, willen we waarde toevoegen aan de methodiek die in de klas aan bod komt. We willen het gebruik van domotica door Domestia domotica-training populair maken en het volledige potentieel ervan benadrukken.


Het publiek van onze trainingen

Ze willen jonge BAC1-jongeren opleiden, jongeren in beroepskeuzebegeleiding, evenals studenten in het eerste jaar ondernemersopleiding. Deze laatste, die een jaar in bedrijven hebben gewerkt, zijn vooral geïnteresseerd in onze praktische sessies.

In de woorden van professor Galiotto van IFAPME de Verviers:
 "De studenten zijn zeer geïnteresseerd en hebben de training zeer ijverig gevolgd"


De aantrekkelijkheid van onze cursussen

Ver van de theorie en de soms gecompliceerde opvattingen ervan, dompelen de punctuele sessies voorgesteld door onze trainer Joaquin Infante de studenten onder in echte en concrete situaties. Wat in training wordt gezien, weerspiegelt perfect de realiteit die hen morgen wacht.

De spreker wordt gezien als een "industrieel" en niet als een "leraar". Hij brengt, door middel van praktische en directe demonstraties die hij voorstelt, een dynamische visie op de sector waarin onze jongeren zullen evolueren van hun diploma op zak.

"Deze cursussen brengen studenten motivatie en openheid » zegt een van de leraren met wie we de gelegenheid hebben gehad om samen te werken.


Gemakkelijk te gebruiken en zeer intuïtief materiaal:

Het trainingsmateriaal dat tijdens de trainingssessies werd gebruikt, was praktisch, intuïtief en representatief voor het brede scala van programmeermogelijkheden en domotica-systemen van Domestia.

Wanneer de trainer op elke school arriveert, is alleen een stopcontact nodig om de demoboxen te laten werken en de studenten onder te dompelen: programmeer een domoticasysteem.

Een didactisch document vat het gebruik van het materiaal samen. Ook hier is een samenwerking tussen de trainer en de professoren belangrijk om het verband te leggen tussen de industriële wereld en de theoretische cursussen van elektriciteit.

In dit proces vragen we na elke training hun mening om de voorgestelde inhoud, maar ook het didactisch materiaal te verbeteren.

"Een zeer praktisch materiaal, gemakkelijk te gebruiken en intuïtief. Een document dat alles samenvat "," Perfect, niets veranderen ", ... dit zijn de laatste opmerkingen die de ultra-positieve feedback die we elke keer hebben compleet maken!


Domotica geworteld in het heden en toekomstgericht

Bij Domestia besteden we veel aandacht aan nieuwe technologieën en ontwikkelen we ons assortiment in deze richting. We innoveren elke dag om producten aan te bieden die voldoen aan de digitale uitdaging: altijd meer geoptimaliseerd, altijd efficiënter, altijd meer technologisch ...

Daarom hebben we tijdens de trainingen oplossingen voorgesteld die door Domestia zijn bestudeerd om deze link naar connectiviteit te vergemakkelijken. Vanaf september worden Domestia en Google Home bijvoorbeeld aan studenten gepresenteerd.

Voor deze elektriciens in de maak, bieden deze ultra-uitgebreide trainingsmodules echte toegevoegde waarde aan hun toekomstige werk en geven ze de tools die ze nodig hebben om hun professionele leven te beginnen.Klik op de volgende link voor meer informatie over de verschillende sessies (plaats, tijd ...):http://www.domestia.be/nl/domestia-academy
De toekomst van domotica, hier is het!
08-04-2019
Met trots presenteren wij onze nieuwe DMC-008-001-module die prestaties en technologie combineert.

 

De DMC-008-001 is gepositioneerd als een belangrijke productdoorbraak voor ons bedrijf en komt ons Smart Home-oplossingenaanbod vervolmaken.

 

Uitgerust met 8 relaisuitgangen, kan deze alleen werken in de "master" -modus of in de "slave" -modus vanaf een andere kaart via de RS485-poort, met een maximum van 48 relaisuitgangen in een basisinstallatie en 192 uitgangen in een geavanceerde installatie.

 

Het is ook uitgerust met 12 digitale ingangen die individueel kunnen worden geconfigureerd volgens de behoeften van de installatie of voor stand-alone gebruik.

 

Een enkele besturingsbus die nu gemengde functies ondersteunt, zoals stopcontacten, verlichting, rolluiken, allemaal op dezelfde module!

 

Onze nieuwe module is ontworpen om een complete en optimale gebruikerservaring te bieden. Dankzij de compacte en ergonomische behuizing kunt u bijvoorbeeld een aanzienlijke plaats innemen. Het LCD-scherm dat direct op de module wordt geplaatst, biedt op zijn beurt een zeer lange gebruiksautonomie.

 

We innoveren ook op het gebied van programmeren.

 

2 soorten programmering zijn nu mogelijk: 

 

- uit de 6 meegeleverde toetsen en vergezeld van het LCD-scherm,

- door rechtstreeks verbinding te maken met WiFi via onze Home Manager© -toepassing met elke smartphone, pc of tablet (beschikbaar op iOS, Google Play en Windows).

 

Aanzienlijke voordelen

De DMC-008-001-module heeft de volgende voordelen:

- Ruimtebesparend dankzij de verminderde en geoptimaliseerde grootte;
- Eenvoudig programmeren via het LCD-scherm;
- Meer flexibiliteit bij het programmeren van drukknoppen;
- WiFi-toegang om verbinding te maken met onze Home Manager © -toepassing;
- Unieke controlbus voor het beheer van gemengde functies (verlichting, luiken, stopcontacten, ...);
- Scenario management;
- Uitgebreid groepsbeheer met meer functies;
- Beheer van de lange druk als de 2e functie van een drukknop (off-all, groep, ...).

 

Wees klaar! De module zal vanaf 15 mei te koop zijn!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.
Bereik energiebesparingen met domotica
20-03-2019
Domotica niet alleen zorgt voor momenten van het leven vol van vreugde en geluk, het verbetert je leven in het huis van een standpunt comfort, veiligheid en energie-management. Het helpt je om je algehele energieverbruik te verminderen door op de volgende punten te spelen:


- Beheer van verwarmingsinstallaties

Verwarming is het eerste energieverbruik van een huis. Daarom is het interessant om te kijken naar alternatieve oplossingen om het verbruik te verminderen. Met domotica kunt u elk apparaat afzonderlijk programmeren, de temperatuur van uw huis verhogen of verlagen op basis van het tijdstip van de dag. Uiteindelijk vermindert zo'n regeling aanzienlijk uw verwarmingsverbruik.


- Elektriciteitsbeheer

Verlichting is de tweede belangrijkste bron van energieverbruik. Het vertegenwoordigt 18% van het elektriciteitsverbruik van een huis.
Dankzij de geautomatiseerde aansturing van uw lampen, kunt u ze met één klik uitzetten of aanzetten. Het resultaat is dat u nooit vergeet om op de schakelaar te drukken wanneer u weggaat! Geen verrassingen meer bij ontvangst van de rekening!


- Beheer van elektrische apparaten

50% wordt geschat de jaarlijkse stroomverbruik gegenereerd door de standby-inrichting (computers, magnetron, televisie ...) waarbij 11% van het verbruik van een huishouden voorstelt. Met domotica kunt u een einde maken aan dit spookverbruik en tot 80 € / jaar besparen.

Uiteindelijk, door voor onze installaties te kiezen, verlicht u uw rekening met 15%

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Contacteer ons per e-mail of per telefoon op 0032 4 372 07 16
Goede voornemens voor 2019 ?
04-01-2019
Het is live van CES (Consumer Electronics Show) International dat we u het allerbeste wensen voor dit jaar 2019! Georganiseerd in Las Vegas, is CES 's werelds grootste tentoonstelling van consumententechnologie.

Onder de producten en technologieën die hier worden gepresenteerd, zijn :

• de intelligente kunstmatige,
• augmented en virtual reality,
• autonome voertuigen,
• Audiovisual,
• digitale afbeeldingen,
• opkomende technologieën,
• spellen,
• draadloze netwerken,
• "Smart Homes" wordt vertegenwoordigd door domotica.


Voor Domestia is deelnemen aan CES:

Wees meer dan ooit aanwezig onder de acteurs van nieuwe technologieën en deel onze passie voor een visionair beroep dat het leven gemakkelijk en comfortabel maakt !

En aan de kant van goede voornemens dan?
We willen steeds dichterbij zijn en beter inspelen op onze klanten. We zullen onze positie in de slimme woning - en bouwmarkt consolideren als een betaalbare, eenvoudige en schaalbare oplossing. Dit jaar zal Domestia de lancering zien van een innovatieve module, de DMC-008-001, intelligente relaismodule, die meerdere mogelijkheden biedt, "Smart & Easy to use" - gebruikerstoepassingen, training op maat, een service altijd attent en responsief.
Kerstfeestjes aan de top dankzij onze sfeervolle creaties!
10-12-2018
Omdat een Smart Home veel mogelijkheden biedt om een ​​leefomgeving van kwaliteit, schoonheid en energiebesparing te creëren, biedt DOMESTIA de kleine details die het verschil maken om elke installatie te perfectioneren: het creëren van sfeer.

Met ons "Smart Home" management system DME-LAN-002, kunt u bij het programmeren van uw verlichting, uw thuisambiances creëren door middel van scenario's geactiveerd op elk gewenst moment met een enkele klik of van een eenvoudige schakelaar. Een uitnodiging om unieke sferen te creëren voor de feesten bijvoorbeeld!

En in de praktijk, hoe gaat het?Het maken van scenario's gebeurt alleen tijdens het programmeren. Vervolgens heeft de gebruiker de mogelijkheid om, wanneer hij dat wenst, scenario's te activeren die specifiek zijn voor zijn installatie, hetzij via een switch of via Home on Web (ons platform in de cloud). Het is een op maat gemaakte service, ontworpen om u een onvergetelijke ervaring te bieden.


Om te weten wat te doen: klik hier.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Domestia verlicht het gloednieuwe Van Der Valk hotel in Luik
05-11-2018
Domestia heeft er een nieuwe referentie bij! Na de CHR Citadelle, de nieuwe fabrieken van Mithra, de Golfclub in Wanze... is het nu de beurt aan het hotel Van Der Valk om van onze expertise te genieten: geslaagde verlichting voor een karaktervolle en prestigieuze plaats.


We hebben namelijk gezorgd voor een uiterst zorgvuldige uitvoering waarmee het verlichtingssysteem van het hotel kan worden bestuurd: een unieke verwezenlijking die bestaat uit een installatie van meerdere bestuurseenheden die met elkaar zijn verbonden in een netwerk.

Op basis van de studie van de verschillende ruimtes en de specifieke vereisten ervan, hebben we het hele verlichtingssysteem zodanig ontworpen dat het zo optimaal mogelijk functioneert.
 
Het werd weloverwogen geïnstalleerd zodat de functionaliteiten van elke ruimte zo goed mogelijk tot hun recht komen:

• economisch beheer voor de werkplaatsen (schoonmaak, keuken...)

• creëren van sfeer voor ruimtes zoals het wellness- & beautycenter en de ontmoetingsruimtes (conferentie- en vergaderzalen)

• verschillende thema’s voor de slaapkamers (zomer, winter, feestdagen, speciale evenementen...)

 

Een surplus die dit hotel uniek maakt.


Danzkij ons professionalisme, onze expertise en ons perfectionisme zijn we een referentie op het vlak van slimme oplossingen in België.

Behoren verder tot onze klanten: de CHR Citadelle, Mithra, de Golfclub in Wanze, de Gavius Club, Fly-In Luik, Standard Luik, maar ook het Biermuseum in Brugge, het Mémorial 1815 in Waterloo, het Cultureel centrum in Soignies...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Omdat wij trots zijn op dit prestigieuze project en ook op alle andere projecten, willen wij ons succes vieren met een wedstrijd op onze Facebookpagina. U maakt kans op een gratis overnachting in een van de Van der Valk hotels in België, in de bruidssuite met jacuzzi. U mag zelf kiezen welk hotel, maar aarzel zeker niet om eens te overnachten in het hotel in Luik, zodat u onze lichtinstallaties kunt bewonderen!


De overnachting omvat:

•  de slaapkamer en de luxeaccommodatie,

•  twee overheerlijke ontbijtbuffetten,

•  toegang tot de wellnessclub en het verwarmde binnenzwembad (2 personen)

 

De bon is geldig bij aankomst op zondag en is geldig met een reservatie en naargelang beschikbaarheid.

Bovendien krijgt u van ons 10% korting op uw volgende aankoop (er zal u een recente kopie van uw laatste factuur worden gevraagd om hiervoor in aanmerking te komen) als u al klant bent bij Domestia en u de gelukkige winnaar van onze wedstrijd wordt.


Klik op de link om deel te nemen.
Duw domotica verder ! Maak uw dagen echte evenementen !

01-10-2018
Met de komst van de herfst, de temperaturen die vallen, de kou die regent ... We hebben maar één wens: lekker warm huisvesten, een warme chocolademelk in één hand, een boek in een andere.

Wist u dat u dankzij Domestia deze gezellige momenten aan uw klanten kunt bieden door evenementen te programmeren die hen verrassen met eenvoud en comfort.


Met onze Home Manager V3-app (compatibel met iOS, Android en Windows) kunt u deze voor hen configureren of voorstellen ze zelf te beheren met Home on web. Een kinderspel! Met een paar klikken kunnen ze elke dag van de week maximaal 20 aanpasbare evenementen programmeren. Niet nodig om te anticiperen op de gewenste acties !

En als je je de volgende scenario's voorstelt :

- Overdag een huis dat zachtjes wakker wordt: gedimd licht dankzij een gecontroleerde intensiteit om de dag te beginnen en uw rolluiken die opkomen om uw verschillende woonkamers te verlichten.
- 's Avonds een gezellig en gastvrij huis waar het leven goed is: omgevingslicht en verwarming geprogrammeerd om u te verwelkomen bij uw terugkeer.

Met de optie "Een nieuwe event maken" in de sectie "Evenementen" op Home on Web, is het geluk van uw klanten binnen handbereik !
Nodig ze uit om deze functie te ontdekken door hier te klikken (academy.domestia.com).
Het enige dat u hoeft te doen, is navigeren door de verschillende delen van deze virtuele installatie en de evenementfunctionaliteit testen om zeker te zijn !Neem contact met ons op voor meer informatie of om te weten hoe u verder moet gaan.
Het komt eraan! De Start Kit V2
06-09-2018
Je wacht erop… het komt eraan! We lanceren binnenkort onze nieuwe product : de Start Kit V2, een revolutie in our assortiment dat belooft u nog meer creatieve manieren om uw installaties te programmeren !

Ter herinnering, na eenvoudige manuele programmering (via de 5 druktoetsen) kan de Start Kit de uitgangen van de kaart aansturen met de functies die u wenst: 

  • Afstandsschakelaar: emulatie van een klassieke schakelaar.
  • Relais: aanwezigheidsdetector
  • Timer
  • Alles AAN of selectief.
  • Alles UIT of selectief 
  • Aanwezigheidssimulatie.
Voor een meer gedetailleerde uitleg, nodigen wij u uit om de link naar het product te volgen.

De Start Kit 2 biedt u aan de ene kant al deze functies, aan de andere kant vele andere waarvoor we zeer binnenkort zullen spreken.

De releasedatum is gepland voor eind 2018, begin 2019.

Stay tuned!
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS
01-08-2018
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS

We kondigden je onlangs de lancering van onze echt nieuwe Home Manager V3 toepassing aan. Het is nu officieel: die is beschikbaar in beta versie op alle iOS apparaten.

Ter herinnering is Home Manager V3 de officiële toepassing die Domestia voor de –gecertifieerde– installateurs ontworpen heeft.

Met de hulp van deze toepassing kan je inmiddels elke installatie in de gaten houden, de configuratie van al de toestellen zich verzekeren en al hun functies beheren. Met de centralisering van de gegevens, het beheer op afstand van eventuele problemen en vooral, de tevredenheid van al je klanten!

Je mocht al de installaties configureren die een DME-LAN-module (licht, rolluiken, rolgordijnen, temperatuur) bevatten.

Voor meerdere informaties, volg deze link.

Wil je een actieve lid van de Domestia-ervaring worden en tot de verbetering van de toepassing deel te nemen. Hoe? Word een beta-tester en stuur ons je feedback. Aarzel niet langer, neem contact met ons ondanks ons fomulier hier op.
Nous formons la jeunesse!
18-06-2018


Chez Domestia, nous sommes convaincus que prétendre à une expérience dans la domotique est une valeur ajoutée considérable pour tout électricien ! 

Dans le cadre d’une collaboration avec des établissements de la Communauté française, nous dispensons des journées de formation à l’attention des élèves du secondaire, mais également du supérieur, de promotion sociale et de l’IFAPME.

Nous nous sommes associés par exemple avec l’institut HELMo (Haute Ecole Libre Mosane) et proposons des journées initiation à la domotique.

Notre responsable commercial, disposant d’une solide expérience dans le domaine, donne une introduction brève mais fonctionnelle à la domotique. Lors de cette journée, la pratique se joint à la théorie et permet en quelques heures seulement d’en maîtriser les bases.

Vous pouvez retrouver toutes les informations en cliquant ici et ici .

A noter que l’institut Saint Laurent de Liège et l’IFAPME intégreront dès l’année prochaine une initiation aux concepts de la domotique.

Vous êtes intéressé(e)s par ce type d’atelier ? N’hésitez pas à nous contacter par email à l’adresse suivante : info@domestia.be afin de connaître la liste complète des écoles et centres de formations en Fédération Wallonie-Bruxelles avec lesquels nous travaillons.
Domestia lanceert zijn app!
23-05-2018
Ons motto: je leven te vergemakkelijken! Als je klant of installateur bent, hebben we ten doel je leven te vergemakkelijken. Logisch hebben we een nieuwe app voor de installateurs uitgevonden.
De Domestia app is het onontbeerlijke hulpmiddel voor het bestuur van je installaties.

Een beetje uitleg.


Hoe werkt deze app?

Intuïtief en logisch verbeeld, maakt de Domestia app mogelijk een ogenblik op elke installaties te houden, de configuratie van al de apparaten te verzekeren en al de functies te besturen.  
Op afstand mocht je iedere uitgangen wijzigen wat de naam of de instellingen bederft, maar ook uitgangen tot drukknopen verbinden, groepen creëren, de informatie met de hulp van pictogrammen visualiseren, met de REC-optie saven.

In de praktijk bestaat er een beta versie van de app op Android; op IOS in de nabije toekomst. Je moet alleen maar die op je smartphone of tablet downloaden.


Waarom die te downloaden?

Het voordeel van deze app is zeker het centraliseren van de gegevens en de gemakkelijkheid om nuttige informatie uit te halen. Bovendien kan je je dat op afstand doen! In het vooruitzicht? Super tevreden klanten en een belangrijke tijdwinst.


Wacht niet langer, wees de eerste! Download die onverwijld.
De lente is hier
20-03-2018
Dames en heren, beste klanten,

Een berichtje van Domestia om onze lentevakanties mee te delen. Maar geen paniek ! We komen snel terug! Die zullen van 02 tot en met 06 april plaatsnemen. Er zal geen aanvraag beantwoord worden tijdens dat verlof. We nodigen u dan uit uw eventuele bestellingen op 29 maart ten laatste te plaatsen!

We profiteren ook van deze nieuwsbrief om het lanceren van onze echt nieuwe project elk moment bij Domestia voor te stellen! Verder zeggen we niets, blijf dus verbonden om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn!

Domestia wenst u een fijne vakantie!
Happy New Year !
21-12-2017
Mevrouw, Meneer, Geachte klant,

Bij het naderen van de eindejaarsfeesten wenst de gehele team van Domestia u hun beste wensen!

We genieten er ook om u van het sluiten van onze bureaus te informeren (van 22/12 tot en met 07/01). Wees hoewel gerustgesteld! Het handelen van uw bestellingen en hun levering zal toch tijdens die periode beheerd worden. U mocht slechts een email sturen tot sales@domestia.be

Gelukkige feesten!
Domestia op CES 2018
25-11-2017
We kondigen vol trots aan dat we aanwezig zullen zijn op de CES (Consumer Electronics Show) 2018 van 8 tot 12 januari in Las Vegas!

Deze gigantisch grote beurs is de belangrijkste op het gebied van elektronica voor het grote publiek, met 175.000 deelnemers, 20 hectares tentoonstellingsruimte, 20.000 nieuwe producten en meer dan 3.500 exposanten.

Dit hightechevenement krijgt ook de meeste aandacht van de media omdat alle toekomstige trends voor elektronische innovatie er voorgesteld worden.

Domestia krijgt de eer om onze producten te presenteren tijdens deze hoogmis van de technologie. Onze woontechnologie zal op de Amerikaanse bodem tussen zelfrijdende auto's, futuristische platte schermen, en virtuele en menselijke toegevoegde realiteit prijken!

Omdat er nu aan de toekomst gebouwd wordt en uw woning het verdient om even dicht bij u te zijn als uw smartphone, zullen we onze innoverende concepten voorstellen, die bovendien opmerkelijk minder duur zijn dan het aanbod van de concurrentie.

België maakt zich dus op om de Verenigde Staten te veroveren met de zekerheid dat ons kleine land aan de andere kant van de Atlantische Oceaan niet hoeft onder te doen op het zeer gespecialiseerde domein van de domotica en aangesloten objecten.

We zullen onze producten met hun kenmerkende combinatie van zuinigheid, comfort, veiligheid en eenvoud voorstellen.

We zijn er fier op dat we de waarden van ons Vlakke Land mogen vertegenwoordigen in het Land van de Ontdekkers!

Volg onze Amerikaanse avonturen op onze Facebookpagina!
PROMO
26-06-2017
Achetez votre Kit Start maintenant et tentez de remporter votre place au Grand Prix de Formule 1 de Belgique ! Promotion et offre valable du 01/06/2017 au 01/08/2017 en fonction des stocks disponibles

Koop nu uw Starterskit en probeer een Formula 1 Grand Prix van België plaats te winnen! Promotie en offerte beschikbaar van 01/06/2017 tot 01/08/2017 zolang de vooraad strekt

*Prix brut htva - Brutoprijs excl.btw
*Offre non-cumulable - Niet cumuleerbaar met offerte
Cebeo Technologie
10-05-2017
Your Business, Our Solutions & Services
U wilt de belangrijkste beurs in de elektrotechnische sector toch niet missen?

Noteer snel Cebeo Technologie 2017 in uw agenda op 16-17-18 mei 2017, de tweejaarlijkse professionele beurs van Cebeo.

Deze vindt plaats in Paleis 3 en Paleis 8 in Brussels Expo, telkens van 14u tot 22u.

Uitbreiding wegens succes
Cebeo Technologie 2017, dat zijn de innovatieve producten en oplossingen van meer dan 150 toonaangevende fabrikanten.

Door het grote succes van de voorbije edities breiden we dit jaar uit naar 13.000m² in Paleis 3 en Paleis 8.

Nieuw: Tooling Village
In hal 8 bouwen wij een Tooling Village van 2.000m² waar de fabrikanten u graag wegwijs maken in de nieuwste ontwikkelingen. Een nieuwigheid die uw bezoek zeker waard is.

Dit jaar is het thema YOUR BUSINESS, OUR SOLUTIONS & SERVICES.

Ontdek hoe Cebeo en de fabrikanten uw business ondersteunen en verder ontwikkelen met oplossingen en diensten op maat.
Domestia goes to Orlando
07-12-2016
Op 10, 11 en 12 januari zal in Florida de International IBS beurs worden gehouden te Orlando. Domestia zal er ook zijn om de know-how en technologie "Made in België", in samenwerking met de AWEX te ontdekken. Vind alle informatie over dit wereldwijd evenement op de website www.buildersshow.com
Uw bedrijf op onze website
07-12-2016
U bent installateur en Domestia heeft geen geheimen voor u, bekijk onze website!


Bezoek www.domestia.be en registreer u als gecertificeerd domotica partner. Na ontvangst van uw ingevuld formulier en de goedkeuring van onze service, zal men jou terugvinden in onze lijst van installateurs, een publiciteitsstunt voor uw bedrijf, dat slechts een paar minuten in beslag neemt. Al onze bezoekers zullen u makkelijk vinden via uw postcode of uw gemeente, ze kunnen ook al u gegevens bekijken en contact opnemen met u.
Test Home on Web
23-11-2016
Test "Home on web" en ontdek alle mogelijkheden.

U kunt navigeren door de verschillende gebieden van een virtuele installatie, mogelijkheid tot verschillende verlichting circuits, stijgen of dalen van rolluiken, selecteren van kleuren op een RGB LED-strip, kies de kleur afhankelijk van de bestemming.

U kunt ook de oprichting en het beheer van de dienstregeling en de HVAC-regeling laten zien.

Een domotica en game-ervaring voor uw klant!

Probeer nu onze Demo versie met login NL01 en password NL01 !
Rexel the Future
06-06-2016
ADRES:

Esplanade de l’Europe 2
4020 Liège
Domestia Academy
23-05-2016
Grijp uw kans en neem deel aan onze Domestia Academy opleidingsmodule, het is gratis en bovendien kan je gecertificeerd Domotica installateur worden.

Één enkele opleiding is voldoende om onze verschillende referenties te overlopen en de programmatie hiervan te leren.

Onze opleiding duurt gemiddeld 90 minuten en wij voorzien u van de nodige catering.

Registreer u direct op onze website --> hier.
Home on web maakt jou vakantie zorgeloos
09-05-2016
Met de zomer voor de deur en vakantie voor veel van uw klanten, focus op beveiliging en toegang vanop afstand. De gehele installatie onder controle door middel van Domestia Home on Web.
Maak ook van de gelegenheid gebruik om onze DML-004-002 te ontdekken, één van de weinige dimmers met 4 uitgangen en een vermogen van 250W per uitgang, eveneens kan deze werken in Leading of Trailing edge modus. Deze dimmer kan ook interessant zijn, doordat hij autonoom kan gebruikt worden zonder te worden aangesloten op een domotica van Domestia en zelfs voorzien is van een “Alles Aan” en “Alles Uit” functie.
FLY-IN Luik met Domestia
12-11-2015
BINNENKORT DE BREEDSTE VRIJE VAL-SIMULATOR TER WERELD (en domotica is nog een systeem Domestia!)

De site van Liège Airport verwelkomt het nieuwe vrijetijdsconcept FLY-IN, de breedste vrije val-simulator ter wereld. De windtunnel, volledig rond, is 15 m hoog met eendiameter van 5,2 m. De lucht wordt tot 300 km/h gestuwd. Een uniek comfort en gegarandeerde sensaties zowel voor diegenen die hun eerste sprong doen als voor professionele parachutisten.

Naast deze gigantische simulator, biedt FLY-IN ook andere attracties, zoals een Big Airbag. Met een sprong in de leegte vanaf een hoogte van 3 tot 10m, is sensatie gewaarborgd !

Je bent ook van harte welkom in de bar en in het restaurant met uitzicht op de simulator. De perfecte plek om je vrienden in actie te zien of professionele parachutisten te zien evolueren.
Domestia Home on Web is nu beschikbaar !
07-09-2015
Het systeem “Home On Web” is nu beschikbaar en is GRATIS.

Beheer uw Domestia-installatie via een eenvoudige toets op uw tablet, PC of smartphone, waar u ook bent!

 

Surf naar my.domestia.com !
Ontdek binnenkort de nieuwe kijkwoning van Blavier met Domestia
07-09-2015
Ons netwerk van kijkwoningen wordt weldra uitgebreid met een architecturaal pareltje. Gelegen in Monitgny-le-Tilleul, op een boogscheut van Charleroi, is dit de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn droomwoning wenst te bouwen. Een bezoek aan deze kijkwoning toont je niet alleen de voordelen van een eigen woning, maar geeft je ook de mogelijkheid om het bouwproces van deze woning in detail te bekijken.

De opening van deze nieuwe kijkwoning is voorzien voor oktober 2015. Contacteer ons om deze woning als eerste te ontdekken!

Een kijkwoning bezoeken: meer dan een uitstapje

Een bezoek aan een kijkwoning levert je altijd wat op. Je doet er inspiratie op voor je grondplan en de indeling van de ruimtes. Op die manier stap je uitstekend geïnformeerd buiten en heb je ook een beter zicht op de (bewoonbare) oppervlakte en indeling van je toekomstige woning. Onze kijkwoningen worden steeds volgens de huidige normen en technieken gebouwd en ze krijgen een huiselijke inrichting aangemeten.

Als kandidaat-bouwer is dit een goed moment om kennis te maken met de bouwonderneming. Zit je nog met vragen over het bouwproces of het contact met de bouwonderneming? Dan is dit het uitgelezen moment om een vertrouwensband op te bouwen. Een sterke vertrouwensband is essentieel voor een goede relatie met je bouwonderneming, en tijdens zo’n eerste contact voel je meteen of het goed zit.

De kijkwoning in Montigny-le-Tilleul

De moderne woning werd gebouwd op een hellend terrein, waardoor de tuin een verdieping hoger ligt dan het straatniveau. Het gelijkvloers (op straatniveau) telt een groot bureau en een dubbele garage. Ideaal voor mensen die van thuis uit werken of hun zaak willen vestigen in hun woning.

Op de eerste verdieping (zelfde niveau als de tuin) vinden we een open keuken met eetkamer en de ‘master bedroom’ met dressing en aangrenzende badkamer.

Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers, een ontspanningsruimte en een tweede badkamer.

De woning dankt haar hedendaagse looks aan de gebruikte materialen en de open ruimtes. Voor de gevel werd er een combinatie van gevelsteen met pleisterwerk en beton gebruikt om de woning een eigentijdse look mee te geven. Ook op vlak van technieken is de woning vooruitstrevend. De woning werd uitgerust met:

doorgedreven isolatie met een standaard pakket aan technieken (gasverwarming, ventilatie C+ Evo II, …)
een Domestia domoticasysteem dat de verlichting in de hele woning aanstuurt.

www.blavier.be
Domestia - 10 jaar
20-08-2015
Een jaar geleden, Domestia viert zijn 10-jarig bestaan.

Domestia blijft evolueren met de producten en blijft ook streven naar  het makkelijk beheren van uw Domotica systeem. Sinds kort is onze nieuwe web applicatie beschikbaar, genaamd Home On Web.
POP-UP!
20-07-2015
De kamer van koophandel en de industrie van Luik organiseerden één van de grootste netwerken in Wallonië. Domestia was aanwezig aan de zijden van het merk Cherubini.
Batibouw 2015
15-03-2015
Retrouvez le reportage consacré à Domestia sur notre stand à Batibouw 2015 réalisé par Max25!
MEDIAS

DOMESTIA a division of D-TECH Electronic
rue Jean Jaurès, 176 | 4430 Ans | Belgium | Tel +32 4 372 07 16 | Fax +32 4 372 07 19 | info@domestia.be

Copyright © 2021 Domestia. Tous droits réservés | Privacy | Website by Flexvision