IN VERBAND
Domotica zonder rompslomp en zonder bijkomende kosten...

Zijn eigen woning ontwerpen, is een toekomstgericht levenswerk dat bijdraagt aan uw welzijn, dat tegemoet komt aan uw wensen en met u mee-evolueert. Domotica is dan ook geen luxe meer, maar een modern middel om uw comfort te verhogen. Dankzij domotica verhoogt u bovendien uw veiligheid, vermijdt u energieverspilling en blijft u meester over uw eigen welzijn.

Gaande van het beheer van de lichtpunten via de bediening van uw rolluiken tot en met de automatisering van uw verwarming, komt het domoticasysteem van DOMESTIA aan uw verwachtingen tegemoet.
De evidente gebruiksvriendelijkheid van DOMESTIA en vooral de betaalbaarheid voor iedereen, maken er een uniek systeem van dat heel natuurlijk in uw dagelijkse en uw toekomstige leven een plaatsje vindt. Controle via smartphone en de toegankelijkheid via internet maken er een mee-evoluerend systeem van dat klaar is om nieuwe technologieën te ontvangen.

Voor een investering die heel wat lager is dan de hoge prijs die de meeste mensen voor ogen hebben als het over een domoticasysteem gaat, kan DOMESTIA u dit alles aanbieden.

Voordelen

Zonder het te weten gebruikt u eigenlijk al jarenlang domotica, met name wanneer u uw auto vanop afstand opent of sluit, het alarm inschakelt, de temperatuur in de auto geregeld wordt op basis van de buitentemperatuur, de dimlichten in- en uitgeschakeld worden wanneer het nodig is of nog wanneer – bij hetzelfde motorvermogen – uw auto meer dan een derde minder verbruikt dan 10 jaar geleden.
Al deze onbetwistbare voordelen maken nu al deel uit van uw dagelijkse leven, maar wat met uw woning?
Dankzij de domotica kunt u op een even intelligente wijze zowel het interieur van uw woning als dat van uw voertuig beheren: energiebesparing, comfort en veiligheid in alle eenvoud.

DOMESTIA
laat u energie besparen

DOMESTIA stelt u in staat uw verbruik te optimaliseren: de lichten gaan pas branden als dat nodig is en u profiteert maximaal van het goedkopere nachttarief. De verwarming brandt gedurende de gewenste periodes op de juiste temperatuur… waardoor u zelfs tot 10 % energie kunt besparen zonder dat u het merkt.

DOMESTIA
zorgt voor uw veiligheid

DOMESTIA waakt erover dat u uw woning met gerust gemoed kunt verlaten door al uw toestellen met een druk op de knop volledig uit te schakelen. Om inbrekers af te schrikken, wordt automatisch een aanwezigheidssimulatie geactiveerd.

DOMESTIA
beheert uw comfort

DOMESTIA regelt de temperatuur in elke kamer volgens uw instellingen, en elke lamp of elk elektrisch toestel wordt in- of uitgeschakeld op het moment dat u hebt gekozen. Uw badkamer is heerlijk voorverwarmd wanneer u 's morgens opstaat en uw luiken automatisch opengaan.

"Biocompatibiliteit" is goed voor uw welzijn

Wij leven midden in onzichtbare elektrische en elektromagnetische velden die schadelijk kunnen zijn voor ons lichaam. Zodra een toestel verbonden wordt met het elektrische net, wekt het velden op; om deze te kunnen elimineren, zou u de elektriciteit 's nachts moeten kunnen uitschakelen.

DOMESTIA waakt over uw gezondheid en die van uw verwanten: de twee fasen worden met een druk op de knop onderbroken, of zelfs automatisch volgens uw wensen en de ongunstig golven verdwijnen meteen. Dankzij DOMESTIA verandert uw manier van leven, past uw woning zich aan uw behoeften aan en kunt u op elk moment nieuwe functies naar believen toevoegen of aanpassen.

REFERENTIES
GARANTIE
Verhoog uw Domestia garantie en ga naar 5 jaar garantie op uw Domestia kaarten! *

*alleen op de volgende referenties DKS012-002 / DKS012-016 / DMC012-002 / DMC012-016 / DKV006-002 / DMCV006-002

5 jaar
garantie
(*) Verplichte velden

DOMESTIA a division of D-TECH Electronic
rue Jean Jaurès, 176 | 4430 Ans | Belgium | Tel +32 4 372 07 16 | Fax +32 4 372 07 19 | info@domestia.be

Copyright © 2023 Domestia. Tous droits réservés | Privacy | Website by Flexvision