ONS NIEUWS
De toekomst van domotica, hier is het!
08-04-2019
Met trots presenteren wij onze nieuwe DMC-008-001-module die prestaties en technologie combineert.

 

De DMC-008-001 is gepositioneerd als een belangrijke productdoorbraak voor ons bedrijf en komt ons Smart Home-oplossingenaanbod vervolmaken.

 

Uitgerust met 8 relaisuitgangen, kan deze alleen werken in de "master" -modus of in de "slave" -modus vanaf een andere kaart via de RS485-poort, met een maximum van 48 relaisuitgangen in een basisinstallatie en 192 uitgangen in een geavanceerde installatie.

 

Het is ook uitgerust met 12 digitale ingangen die individueel kunnen worden geconfigureerd volgens de behoeften van de installatie of voor stand-alone gebruik.

 

Een enkele besturingsbus die nu gemengde functies ondersteunt, zoals stopcontacten, verlichting, rolluiken, allemaal op dezelfde module!

 

Onze nieuwe module is ontworpen om een complete en optimale gebruikerservaring te bieden. Dankzij de compacte en ergonomische behuizing kunt u bijvoorbeeld een aanzienlijke plaats innemen. Het LCD-scherm dat direct op de module wordt geplaatst, biedt op zijn beurt een zeer lange gebruiksautonomie.

 

We innoveren ook op het gebied van programmeren.

 

2 soorten programmering zijn nu mogelijk: 

 

- uit de 6 meegeleverde toetsen en vergezeld van het LCD-scherm,

- door rechtstreeks verbinding te maken met WiFi via onze Home Manager© -toepassing met elke smartphone, pc of tablet (beschikbaar op iOS, Google Play en Windows).

 

Aanzienlijke voordelen

De DMC-008-001-module heeft de volgende voordelen:

- Ruimtebesparend dankzij de verminderde en geoptimaliseerde grootte;
- Eenvoudig programmeren via het LCD-scherm;
- Meer flexibiliteit bij het programmeren van drukknoppen;
- WiFi-toegang om verbinding te maken met onze Home Manager © -toepassing;
- Unieke controlbus voor het beheer van gemengde functies (verlichting, luiken, stopcontacten, ...);
- Scenario management;
- Uitgebreid groepsbeheer met meer functies;
- Beheer van de lange druk als de 2e functie van een drukknop (off-all, groep, ...).

 

Wees klaar! De module zal vanaf 15 mei te koop zijn!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.
Bereik energiebesparingen met domotica
20-03-2019
Domotica niet alleen zorgt voor momenten van het leven vol van vreugde en geluk, het verbetert je leven in het huis van een standpunt comfort, veiligheid en energie-management. Het helpt je om je algehele energieverbruik te verminderen door op de volgende punten te spelen:


- Beheer van verwarmingsinstallaties

Verwarming is het eerste energieverbruik van een huis. Daarom is het interessant om te kijken naar alternatieve oplossingen om het verbruik te verminderen. Met domotica kunt u elk apparaat afzonderlijk programmeren, de temperatuur van uw huis verhogen of verlagen op basis van het tijdstip van de dag. Uiteindelijk vermindert zo'n regeling aanzienlijk uw verwarmingsverbruik.


- Elektriciteitsbeheer

Verlichting is de tweede belangrijkste bron van energieverbruik. Het vertegenwoordigt 18% van het elektriciteitsverbruik van een huis.
Dankzij de geautomatiseerde aansturing van uw lampen, kunt u ze met één klik uitzetten of aanzetten. Het resultaat is dat u nooit vergeet om op de schakelaar te drukken wanneer u weggaat! Geen verrassingen meer bij ontvangst van de rekening!


- Beheer van elektrische apparaten

50% wordt geschat de jaarlijkse stroomverbruik gegenereerd door de standby-inrichting (computers, magnetron, televisie ...) waarbij 11% van het verbruik van een huishouden voorstelt. Met domotica kunt u een einde maken aan dit spookverbruik en tot 80 € / jaar besparen.

Uiteindelijk, door voor onze installaties te kiezen, verlicht u uw rekening met 15%

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Contacteer ons per e-mail of per telefoon op 0032 4 372 07 16
Goede voornemens voor 2019 ?
04-01-2019
Het is live van CES (Consumer Electronics Show) International dat we u het allerbeste wensen voor dit jaar 2019! Georganiseerd in Las Vegas, is CES 's werelds grootste tentoonstelling van consumententechnologie.

Onder de producten en technologieën die hier worden gepresenteerd, zijn :

• de intelligente kunstmatige,
• augmented en virtual reality,
• autonome voertuigen,
• Audiovisual,
• digitale afbeeldingen,
• opkomende technologieën,
• spellen,
• draadloze netwerken,
• "Smart Homes" wordt vertegenwoordigd door domotica.


Voor Domestia is deelnemen aan CES:

Wees meer dan ooit aanwezig onder de acteurs van nieuwe technologieën en deel onze passie voor een visionair beroep dat het leven gemakkelijk en comfortabel maakt !

En aan de kant van goede voornemens dan?
We willen steeds dichterbij zijn en beter inspelen op onze klanten. We zullen onze positie in de slimme woning - en bouwmarkt consolideren als een betaalbare, eenvoudige en schaalbare oplossing. Dit jaar zal Domestia de lancering zien van een innovatieve module, de DMC-008-001, intelligente relaismodule, die meerdere mogelijkheden biedt, "Smart & Easy to use" - gebruikerstoepassingen, training op maat, een service altijd attent en responsief.
Kerstfeestjes aan de top dankzij onze sfeervolle creaties!
10-12-2018
Omdat een Smart Home veel mogelijkheden biedt om een ​​leefomgeving van kwaliteit, schoonheid en energiebesparing te creëren, biedt DOMESTIA de kleine details die het verschil maken om elke installatie te perfectioneren: het creëren van sfeer.

Met ons "Smart Home" management system DME-LAN-002, kunt u bij het programmeren van uw verlichting, uw thuisambiances creëren door middel van scenario's geactiveerd op elk gewenst moment met een enkele klik of van een eenvoudige schakelaar. Een uitnodiging om unieke sferen te creëren voor de feesten bijvoorbeeld!

En in de praktijk, hoe gaat het?Het maken van scenario's gebeurt alleen tijdens het programmeren. Vervolgens heeft de gebruiker de mogelijkheid om, wanneer hij dat wenst, scenario's te activeren die specifiek zijn voor zijn installatie, hetzij via een switch of via Home on Web (ons platform in de cloud). Het is een op maat gemaakte service, ontworpen om u een onvergetelijke ervaring te bieden.


Om te weten wat te doen: klik hier.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Domestia verlicht het gloednieuwe Van Der Valk hotel in Luik
05-11-2018
Domestia heeft er een nieuwe referentie bij! Na de CHR Citadelle, de nieuwe fabrieken van Mithra, de Golfclub in Wanze... is het nu de beurt aan het hotel Van Der Valk om van onze expertise te genieten: geslaagde verlichting voor een karaktervolle en prestigieuze plaats.


We hebben namelijk gezorgd voor een uiterst zorgvuldige uitvoering waarmee het verlichtingssysteem van het hotel kan worden bestuurd: een unieke verwezenlijking die bestaat uit een installatie van meerdere bestuurseenheden die met elkaar zijn verbonden in een netwerk.

Op basis van de studie van de verschillende ruimtes en de specifieke vereisten ervan, hebben we het hele verlichtingssysteem zodanig ontworpen dat het zo optimaal mogelijk functioneert.
 
Het werd weloverwogen geïnstalleerd zodat de functionaliteiten van elke ruimte zo goed mogelijk tot hun recht komen:

• economisch beheer voor de werkplaatsen (schoonmaak, keuken...)

• creëren van sfeer voor ruimtes zoals het wellness- & beautycenter en de ontmoetingsruimtes (conferentie- en vergaderzalen)

• verschillende thema’s voor de slaapkamers (zomer, winter, feestdagen, speciale evenementen...)

 

Een surplus die dit hotel uniek maakt.


Danzkij ons professionalisme, onze expertise en ons perfectionisme zijn we een referentie op het vlak van slimme oplossingen in België.

Behoren verder tot onze klanten: de CHR Citadelle, Mithra, de Golfclub in Wanze, de Gavius Club, Fly-In Luik, Standard Luik, maar ook het Biermuseum in Brugge, het Mémorial 1815 in Waterloo, het Cultureel centrum in Soignies...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Omdat wij trots zijn op dit prestigieuze project en ook op alle andere projecten, willen wij ons succes vieren met een wedstrijd op onze Facebookpagina. U maakt kans op een gratis overnachting in een van de Van der Valk hotels in België, in de bruidssuite met jacuzzi. U mag zelf kiezen welk hotel, maar aarzel zeker niet om eens te overnachten in het hotel in Luik, zodat u onze lichtinstallaties kunt bewonderen!


De overnachting omvat:

•  de slaapkamer en de luxeaccommodatie,

•  twee overheerlijke ontbijtbuffetten,

•  toegang tot de wellnessclub en het verwarmde binnenzwembad (2 personen)

 

De bon is geldig bij aankomst op zondag en is geldig met een reservatie en naargelang beschikbaarheid.

Bovendien krijgt u van ons 10% korting op uw volgende aankoop (er zal u een recente kopie van uw laatste factuur worden gevraagd om hiervoor in aanmerking te komen) als u al klant bent bij Domestia en u de gelukkige winnaar van onze wedstrijd wordt.


Klik op de link om deel te nemen.
Duw domotica verder ! Maak uw dagen echte evenementen !

01-10-2018
Met de komst van de herfst, de temperaturen die vallen, de kou die regent ... We hebben maar één wens: lekker warm huisvesten, een warme chocolademelk in één hand, een boek in een andere.

Wist u dat u dankzij Domestia deze gezellige momenten aan uw klanten kunt bieden door evenementen te programmeren die hen verrassen met eenvoud en comfort.


Met onze Home Manager V3-app (compatibel met iOS, Android en Windows) kunt u deze voor hen configureren of voorstellen ze zelf te beheren met Home on web. Een kinderspel! Met een paar klikken kunnen ze elke dag van de week maximaal 20 aanpasbare evenementen programmeren. Niet nodig om te anticiperen op de gewenste acties !

En als je je de volgende scenario's voorstelt :

- Overdag een huis dat zachtjes wakker wordt: gedimd licht dankzij een gecontroleerde intensiteit om de dag te beginnen en uw rolluiken die opkomen om uw verschillende woonkamers te verlichten.
- 's Avonds een gezellig en gastvrij huis waar het leven goed is: omgevingslicht en verwarming geprogrammeerd om u te verwelkomen bij uw terugkeer.

Met de optie "Een nieuwe event maken" in de sectie "Evenementen" op Home on Web, is het geluk van uw klanten binnen handbereik !
Nodig ze uit om deze functie te ontdekken door hier te klikken (academy.domestia.com).
Het enige dat u hoeft te doen, is navigeren door de verschillende delen van deze virtuele installatie en de evenementfunctionaliteit testen om zeker te zijn !Neem contact met ons op voor meer informatie of om te weten hoe u verder moet gaan.
Het komt eraan! De Start Kit V2
06-09-2018
Je wacht erop… het komt eraan! We lanceren binnenkort onze nieuwe product : de Start Kit V2, een revolutie in our assortiment dat belooft u nog meer creatieve manieren om uw installaties te programmeren !

Ter herinnering, na eenvoudige manuele programmering (via de 5 druktoetsen) kan de Start Kit de uitgangen van de kaart aansturen met de functies die u wenst: 

  • Afstandsschakelaar: emulatie van een klassieke schakelaar.
  • Relais: aanwezigheidsdetector
  • Timer
  • Alles AAN of selectief.
  • Alles UIT of selectief 
  • Aanwezigheidssimulatie.
Voor een meer gedetailleerde uitleg, nodigen wij u uit om de link naar het product te volgen.

De Start Kit 2 biedt u aan de ene kant al deze functies, aan de andere kant vele andere waarvoor we zeer binnenkort zullen spreken.

De releasedatum is gepland voor eind 2018, begin 2019.

Stay tuned!
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS
01-08-2018
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS

We kondigden je onlangs de lancering van onze echt nieuwe Home Manager V3 toepassing aan. Het is nu officieel: die is beschikbaar in beta versie op alle iOS apparaten.

Ter herinnering is Home Manager V3 de officiële toepassing die Domestia voor de –gecertifieerde– installateurs ontworpen heeft.

Met de hulp van deze toepassing kan je inmiddels elke installatie in de gaten houden, de configuratie van al de toestellen zich verzekeren en al hun functies beheren. Met de centralisering van de gegevens, het beheer op afstand van eventuele problemen en vooral, de tevredenheid van al je klanten!

Je mocht al de installaties configureren die een DME-LAN-module (licht, rolluiken, rolgordijnen, temperatuur) bevatten.

Voor meerdere informaties, volg deze link.

Wil je een actieve lid van de Domestia-ervaring worden en tot de verbetering van de toepassing deel te nemen. Hoe? Word een beta-tester en stuur ons je feedback. Aarzel niet langer, neem contact met ons ondanks ons fomulier hier op.
Nous formons la jeunesse!
18-06-2018


Chez Domestia, nous sommes convaincus que prétendre à une expérience dans la domotique est une valeur ajoutée considérable pour tout électricien ! 

Dans le cadre d’une collaboration avec des établissements de la Communauté française, nous dispensons des journées de formation à l’attention des élèves du secondaire, mais également du supérieur, de promotion sociale et de l’IFAPME.

Nous nous sommes associés par exemple avec l’institut HELMo (Haute Ecole Libre Mosane) et proposons des journées initiation à la domotique.

Notre responsable commercial, disposant d’une solide expérience dans le domaine, donne une introduction brève mais fonctionnelle à la domotique. Lors de cette journée, la pratique se joint à la théorie et permet en quelques heures seulement d’en maîtriser les bases.

Vous pouvez retrouver toutes les informations en cliquant ici et ici .

A noter que l’institut Saint Laurent de Liège et l’IFAPME intégreront dès l’année prochaine une initiation aux concepts de la domotique.

Vous êtes intéressé(e)s par ce type d’atelier ? N’hésitez pas à nous contacter par email à l’adresse suivante : info@domestia.be afin de connaître la liste complète des écoles et centres de formations en Fédération Wallonie-Bruxelles avec lesquels nous travaillons.
Domestia lanceert zijn app!
23-05-2018
Ons motto: je leven te vergemakkelijken! Als je klant of installateur bent, hebben we ten doel je leven te vergemakkelijken. Logisch hebben we een nieuwe app voor de installateurs uitgevonden.
De Domestia app is het onontbeerlijke hulpmiddel voor het bestuur van je installaties.

Een beetje uitleg.


Hoe werkt deze app?

Intuïtief en logisch verbeeld, maakt de Domestia app mogelijk een ogenblik op elke installaties te houden, de configuratie van al de apparaten te verzekeren en al de functies te besturen.  
Op afstand mocht je iedere uitgangen wijzigen wat de naam of de instellingen bederft, maar ook uitgangen tot drukknopen verbinden, groepen creëren, de informatie met de hulp van pictogrammen visualiseren, met de REC-optie saven.

In de praktijk bestaat er een beta versie van de app op Android; op IOS in de nabije toekomst. Je moet alleen maar die op je smartphone of tablet downloaden.


Waarom die te downloaden?

Het voordeel van deze app is zeker het centraliseren van de gegevens en de gemakkelijkheid om nuttige informatie uit te halen. Bovendien kan je je dat op afstand doen! In het vooruitzicht? Super tevreden klanten en een belangrijke tijdwinst.


Wacht niet langer, wees de eerste! Download die onverwijld.
De lente is hier
20-03-2018
Dames en heren, beste klanten,

Een berichtje van Domestia om onze lentevakanties mee te delen. Maar geen paniek ! We komen snel terug! Die zullen van 02 tot en met 06 april plaatsnemen. Er zal geen aanvraag beantwoord worden tijdens dat verlof. We nodigen u dan uit uw eventuele bestellingen op 29 maart ten laatste te plaatsen!

We profiteren ook van deze nieuwsbrief om het lanceren van onze echt nieuwe project elk moment bij Domestia voor te stellen! Verder zeggen we niets, blijf dus verbonden om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn!

Domestia wenst u een fijne vakantie!
Happy New Year !
21-12-2017
Mevrouw, Meneer, Geachte klant,

Bij het naderen van de eindejaarsfeesten wenst de gehele team van Domestia u hun beste wensen!

We genieten er ook om u van het sluiten van onze bureaus te informeren (van 22/12 tot en met 07/01). Wees hoewel gerustgesteld! Het handelen van uw bestellingen en hun levering zal toch tijdens die periode beheerd worden. U mocht slechts een email sturen tot sales@domestia.be

Gelukkige feesten!
Domestia op CES 2018
25-11-2017
We kondigen vol trots aan dat we aanwezig zullen zijn op de CES (Consumer Electronics Show) 2018 van 8 tot 12 januari in Las Vegas!

Deze gigantisch grote beurs is de belangrijkste op het gebied van elektronica voor het grote publiek, met 175.000 deelnemers, 20 hectares tentoonstellingsruimte, 20.000 nieuwe producten en meer dan 3.500 exposanten.

Dit hightechevenement krijgt ook de meeste aandacht van de media omdat alle toekomstige trends voor elektronische innovatie er voorgesteld worden.

Domestia krijgt de eer om onze producten te presenteren tijdens deze hoogmis van de technologie. Onze woontechnologie zal op de Amerikaanse bodem tussen zelfrijdende auto's, futuristische platte schermen, en virtuele en menselijke toegevoegde realiteit prijken!

Omdat er nu aan de toekomst gebouwd wordt en uw woning het verdient om even dicht bij u te zijn als uw smartphone, zullen we onze innoverende concepten voorstellen, die bovendien opmerkelijk minder duur zijn dan het aanbod van de concurrentie.

België maakt zich dus op om de Verenigde Staten te veroveren met de zekerheid dat ons kleine land aan de andere kant van de Atlantische Oceaan niet hoeft onder te doen op het zeer gespecialiseerde domein van de domotica en aangesloten objecten.

We zullen onze producten met hun kenmerkende combinatie van zuinigheid, comfort, veiligheid en eenvoud voorstellen.

We zijn er fier op dat we de waarden van ons Vlakke Land mogen vertegenwoordigen in het Land van de Ontdekkers!

Volg onze Amerikaanse avonturen op onze Facebookpagina!
PROMO
26-06-2017
Achetez votre Kit Start maintenant et tentez de remporter votre place au Grand Prix de Formule 1 de Belgique ! Promotion et offre valable du 01/06/2017 au 01/08/2017 en fonction des stocks disponibles

Koop nu uw Starterskit en probeer een Formula 1 Grand Prix van België plaats te winnen! Promotie en offerte beschikbaar van 01/06/2017 tot 01/08/2017 zolang de vooraad strekt

*Prix brut htva - Brutoprijs excl.btw
*Offre non-cumulable - Niet cumuleerbaar met offerte
Cebeo Technologie
10-05-2017
Your Business, Our Solutions & Services
U wilt de belangrijkste beurs in de elektrotechnische sector toch niet missen?

Noteer snel Cebeo Technologie 2017 in uw agenda op 16-17-18 mei 2017, de tweejaarlijkse professionele beurs van Cebeo.

Deze vindt plaats in Paleis 3 en Paleis 8 in Brussels Expo, telkens van 14u tot 22u.

Uitbreiding wegens succes
Cebeo Technologie 2017, dat zijn de innovatieve producten en oplossingen van meer dan 150 toonaangevende fabrikanten.

Door het grote succes van de voorbije edities breiden we dit jaar uit naar 13.000m² in Paleis 3 en Paleis 8.

Nieuw: Tooling Village
In hal 8 bouwen wij een Tooling Village van 2.000m² waar de fabrikanten u graag wegwijs maken in de nieuwste ontwikkelingen. Een nieuwigheid die uw bezoek zeker waard is.

Dit jaar is het thema YOUR BUSINESS, OUR SOLUTIONS & SERVICES.

Ontdek hoe Cebeo en de fabrikanten uw business ondersteunen en verder ontwikkelen met oplossingen en diensten op maat.
Domestia goes to Orlando
07-12-2016
Op 10, 11 en 12 januari zal in Florida de International IBS beurs worden gehouden te Orlando. Domestia zal er ook zijn om de know-how en technologie "Made in België", in samenwerking met de AWEX te ontdekken. Vind alle informatie over dit wereldwijd evenement op de website www.buildersshow.com
Uw bedrijf op onze website
07-12-2016
U bent installateur en Domestia heeft geen geheimen voor u, bekijk onze website!


Bezoek www.domestia.be en registreer u als gecertificeerd domotica partner. Na ontvangst van uw ingevuld formulier en de goedkeuring van onze service, zal men jou terugvinden in onze lijst van installateurs, een publiciteitsstunt voor uw bedrijf, dat slechts een paar minuten in beslag neemt. Al onze bezoekers zullen u makkelijk vinden via uw postcode of uw gemeente, ze kunnen ook al u gegevens bekijken en contact opnemen met u.
Test Home on Web
23-11-2016
Test "Home on web" en ontdek alle mogelijkheden.

U kunt navigeren door de verschillende gebieden van een virtuele installatie, mogelijkheid tot verschillende verlichting circuits, stijgen of dalen van rolluiken, selecteren van kleuren op een RGB LED-strip, kies de kleur afhankelijk van de bestemming.

U kunt ook de oprichting en het beheer van de dienstregeling en de HVAC-regeling laten zien.

Een domotica en game-ervaring voor uw klant!

Probeer nu onze Demo versie met login NL01 en password NL01 !
Rexel the Future
06-06-2016
ADRES:

Esplanade de l’Europe 2
4020 Liège
Domestia Academy
23-05-2016
Grijp uw kans en neem deel aan onze Domestia Academy opleidingsmodule, het is gratis en bovendien kan je gecertificeerd Domotica installateur worden.

Één enkele opleiding is voldoende om onze verschillende referenties te overlopen en de programmatie hiervan te leren.

Onze opleiding duurt gemiddeld 90 minuten en wij voorzien u van de nodige catering.

Registreer u direct op onze website --> hier.
Home on web maakt jou vakantie zorgeloos
09-05-2016
Met de zomer voor de deur en vakantie voor veel van uw klanten, focus op beveiliging en toegang vanop afstand. De gehele installatie onder controle door middel van Domestia Home on Web.
Maak ook van de gelegenheid gebruik om onze DML-004-002 te ontdekken, één van de weinige dimmers met 4 uitgangen en een vermogen van 250W per uitgang, eveneens kan deze werken in Leading of Trailing edge modus. Deze dimmer kan ook interessant zijn, doordat hij autonoom kan gebruikt worden zonder te worden aangesloten op een domotica van Domestia en zelfs voorzien is van een “Alles Aan” en “Alles Uit” functie.
FLY-IN Luik met Domestia
12-11-2015
BINNENKORT DE BREEDSTE VRIJE VAL-SIMULATOR TER WERELD (en domotica is nog een systeem Domestia!)

De site van Liège Airport verwelkomt het nieuwe vrijetijdsconcept FLY-IN, de breedste vrije val-simulator ter wereld. De windtunnel, volledig rond, is 15 m hoog met eendiameter van 5,2 m. De lucht wordt tot 300 km/h gestuwd. Een uniek comfort en gegarandeerde sensaties zowel voor diegenen die hun eerste sprong doen als voor professionele parachutisten.

Naast deze gigantische simulator, biedt FLY-IN ook andere attracties, zoals een Big Airbag. Met een sprong in de leegte vanaf een hoogte van 3 tot 10m, is sensatie gewaarborgd !

Je bent ook van harte welkom in de bar en in het restaurant met uitzicht op de simulator. De perfecte plek om je vrienden in actie te zien of professionele parachutisten te zien evolueren.
Domestia Home on Web is nu beschikbaar !
07-09-2015
Het systeem “Home On Web” is nu beschikbaar en is GRATIS.

Beheer uw Domestia-installatie via een eenvoudige toets op uw tablet, PC of smartphone, waar u ook bent!

 

Surf naar my.domestia.com !
Ontdek binnenkort de nieuwe kijkwoning van Blavier met Domestia
07-09-2015
Ons netwerk van kijkwoningen wordt weldra uitgebreid met een architecturaal pareltje. Gelegen in Monitgny-le-Tilleul, op een boogscheut van Charleroi, is dit de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn droomwoning wenst te bouwen. Een bezoek aan deze kijkwoning toont je niet alleen de voordelen van een eigen woning, maar geeft je ook de mogelijkheid om het bouwproces van deze woning in detail te bekijken.

De opening van deze nieuwe kijkwoning is voorzien voor oktober 2015. Contacteer ons om deze woning als eerste te ontdekken!

Een kijkwoning bezoeken: meer dan een uitstapje

Een bezoek aan een kijkwoning levert je altijd wat op. Je doet er inspiratie op voor je grondplan en de indeling van de ruimtes. Op die manier stap je uitstekend geïnformeerd buiten en heb je ook een beter zicht op de (bewoonbare) oppervlakte en indeling van je toekomstige woning. Onze kijkwoningen worden steeds volgens de huidige normen en technieken gebouwd en ze krijgen een huiselijke inrichting aangemeten.

Als kandidaat-bouwer is dit een goed moment om kennis te maken met de bouwonderneming. Zit je nog met vragen over het bouwproces of het contact met de bouwonderneming? Dan is dit het uitgelezen moment om een vertrouwensband op te bouwen. Een sterke vertrouwensband is essentieel voor een goede relatie met je bouwonderneming, en tijdens zo’n eerste contact voel je meteen of het goed zit.

De kijkwoning in Montigny-le-Tilleul

De moderne woning werd gebouwd op een hellend terrein, waardoor de tuin een verdieping hoger ligt dan het straatniveau. Het gelijkvloers (op straatniveau) telt een groot bureau en een dubbele garage. Ideaal voor mensen die van thuis uit werken of hun zaak willen vestigen in hun woning.

Op de eerste verdieping (zelfde niveau als de tuin) vinden we een open keuken met eetkamer en de ‘master bedroom’ met dressing en aangrenzende badkamer.

Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers, een ontspanningsruimte en een tweede badkamer.

De woning dankt haar hedendaagse looks aan de gebruikte materialen en de open ruimtes. Voor de gevel werd er een combinatie van gevelsteen met pleisterwerk en beton gebruikt om de woning een eigentijdse look mee te geven. Ook op vlak van technieken is de woning vooruitstrevend. De woning werd uitgerust met:

doorgedreven isolatie met een standaard pakket aan technieken (gasverwarming, ventilatie C+ Evo II, …)
een Domestia domoticasysteem dat de verlichting in de hele woning aanstuurt.

www.blavier.be
Domestia - 10 jaar
20-08-2015
Een jaar geleden, Domestia viert zijn 10-jarig bestaan.

Domestia blijft evolueren met de producten en blijft ook streven naar  het makkelijk beheren van uw Domotica systeem. Sinds kort is onze nieuwe web applicatie beschikbaar, genaamd Home On Web.
POP-UP!
20-07-2015
De kamer van koophandel en de industrie van Luik organiseerden één van de grootste netwerken in Wallonië. Domestia was aanwezig aan de zijden van het merk Cherubini.
Batibouw 2015
15-03-2015
Retrouvez le reportage consacré à Domestia sur notre stand à Batibouw 2015 réalisé par Max25!
MEDIAS

DOMESTIA a division of D-TECH Electronic
rue Jean Jaurès, 176 | 4430 Ans | Belgium | Tel +32 4 372 07 16 | Fax +32 4 372 07 19 | info@domestia.be

Copyright © 2019 Domestia. Tous droits réservés | Privacy | Website by Flexvision